Zaltbommel

Zaltbommel

In de haven WSV “De Golfbreker” te Zaltbommel zijn schepen van de Schepencarrousel van harte welkom. In de haven zijn één of meer ligplaatsen beschikbaar voor schepen van de Schepencarrousel. Ook is het mogelijk om op ligplaatsen van vaste liggers te liggen als deze een tijdje van hun plek zijn. In overleg kunnen wij voor jou een verblijf in Zaltbommel regelen.

Stadsgezicht Zaltbommel

Wil je deze ligplaats aanvragen? Klik hier voor het boekingsformulier
Zonder toestemming is aanmeren op de locatie niet toegestaan.

Voordeel voor Schepencarrousel schepen:
Schepencarrousel schepen hebben bij gelijktijdige reservering voorrang en liggen tegen een voordeliger tarief t.o.v. andere schepen en mogen langer (maximaal 3 maanden) blijven liggen.

Gegevens haven:
Locatie haven/ligplaatsen:

Carrouselsteiger

Gelijk na de ingang van de haven is de ligplaats voor de Carrouselschepen aan bakboord (op de hoofdfoto links in de hoek).
In de winter kan ook gebruik gemaakt worden van de passantensteiger. Bij een langere reis van de leden van de vereniging kan in overleg gebruik gemaakt worden van de achtergelaten vrije ligbox.

Passantensteiger

Hoeveel schepen kunnen er liggen en met welke afmetingen: De drijvende  carrouselsteiger gelijk aan bakboord is beschikbaar voor schepen van max 25 meter. Op de vaste verenigingsplekken is dit afhankelijk van de beschikbare lege ligplaatsen.
Hoe lang kunnen schepen op de locatie liggen: Afhankelijk van de beschikbare lege ligplaatsen tot een maximum van drie maanden.
In welke perioden kunnen de schepen op de locatie liggen: Het hele jaar door indien er plaatsen beschikbaar zijn.
Havengeld: m.i.v 22 september 2020 €1.75 per m2 per maand

Welke voorzieningen zijn aanwezig en hoe is dat geregeld:

  • Aanmeervoorzieningen: drijvende steigers en palen
  • Elektriciteit: Beschikbaar bij elke ligplaats dmv blauwe Eurostekker, max 16 A, kosten: € 0,25 per kWh.  Iedere aansluiting is voorzien van een kWh-meter.
  • Drinkwater: beschikbaar
clubgebouw
  • Afvalverzameling: Op het haventerrein In container, €10,00 per maand
  • Parkeergelegenheid: Gratis parkeergelegenheid op afstand en betaald dichtbij
  • Internetvoorziening: Op verzoek beschikbaar bij de havenmeester, tot 1 mb gratis, voor meer en sneller €15,00 per maand
  • Afvalwaterafvoer: niet aanwezig

Informatiebord om gegevens over schepen te presenteren, dat kan door bevestiging aan het schip. Wel dient opgemerkt te worden dat de haven niet vrij toegankelijk is voor belangstellenden. Dus de presentatie mist enigszins haar doel.

De havenleiding

Diversen: Zie website haven Golfbreker

Reageren is niet mogelijk.