De Schepencarrousel Webwinkel

Iedere zichzelf respecterende club heeft wel een voorraad hebbedingetjes, waarmee het gedachtengoed ook echt vast gepakt kan worden en promotie gemaakt kan worden. De Schepencarrousel wil hierin niet achter blijven en voorziet haar donateurs bij aanvang van een scheepsspandoek en jaarlijks van een mastvlaggetje. Voor op de beurs, waar we minimaal eens per jaar acte de préséance geven, hebben we dan nog wat folders, wat extra presentatieborden, maar dan houdt het al gauw op. Door middel van deze pagina willen we iedereen die het leuk vind de mogelijkheid bieden om mee te helpen de carrousel beter te presenteren.

Je kunt naast het bijhouden van je (scheeps)gegevens en het boeken van ligplaatsen op deze pagina wat zaken bestellen waarmee wij de Schepencarrousel beter kunnen promoten. We beginnen klein, maar vragen ook aan jou waar je behoefte ligt. Onderaan vind je een formuliertje waar je je ideeën kwijt kunt. Als er overeenkomsten zijn, kijken we of het mogelijk is jouw wens op te nemen in ons assortiment.

De prijzen zijn nog een indicatie. Zo gauw de winkel echt in de lucht gaat, zullen de prijzen worden bijgesteld en kun je via een formulier bestellen.

 

Assortiment

Ideeen webwinkel