Schepencarrousel – Markante schepen in beweging

Meedoen met de Schepencarrousel

Leuk dat je overweegt mee te doen de Schepencarrousel! Misschien wel doordat je je ooit hebt aangemeld voor onze nieuwsbrieven. Wil je een volgende stap zetten? Dan zijn daarvoor verschillende mogelijkheden.

Aanmelden als donateur-schipper

Iedere deelnemende schipper is automatisch donateur. Van de schippers verwachten wij dat ze hun schip op een positieve manier presenteren. Zij voeren op de carrouselligplaatsen het Schepencarrousel-spandoek, houden het dek opgeruimd, zorgen ervoor dat hun schip vaarklaar, verzekerd en in goede staat van onderhoud blijft en stellen zich vriendelijk op naar ligplaatsbeheerders, andere schippers en eventuele omwonenden. Meer hierover valt te lezen bij Schip, schipper en ligplaats en in ons Huishoudelijk Reglement.

Voor €40 (gereduceerd coronatarief) kun je je met je schip aanmelden om gebruik te maken van de aangeboden tijdelijke ligplaatsen. In dat bedrag is €10 voor de eerste inschrijving inbegrepen; aan onze kant komt er namelijk nog wel het een en ander kijken voordat schip en schipper daadwerkelijk kunnen deelnemen. Wie zich tijdens of na de Traditionele Schepenbeurs in Den Helder aanmeldt, betaalt pas vanaf 1 januari maar kan wel (bijna) gelijk deelnemen. Aanmelden kan met de knop hieronder.

Aanmelden als ligplaatsbeheerder

We staan altijd open voor uitbreiding van ons netwerk. Geschikte aanmeervoorzieningen, elektriciteit, drinkwater en afvalinzameling vormen de basis, voor periodes tot drie maanden en tegen een vriendelijk tarief. Contact leggen kan met de knop hieronder.