Beste Schepencarrousellers,

graag willen we jullie dit jaar uitnodigen voor ‘Het Schipperscafé’ op zaterdag 11 november tijdens  de ‘Traditionele Schepenbeurs 2023’ in Den Helder.

Naast gezelligheid en uitwisseling gaan we ons ook verdiepen in duurzaamheid, waarbij we met elkaar na willen denken over de “trias energetica en de beste beslisbomen naar een optimale verduurzaming”: waar begin je met het verduurzamen van je varende woonschip? Elk schip is anders, gebruik, budgetten persoonlijke voorkeuren en prioriteiten van scheepseigenaren vragen om maatwerk bij elke verduurzaming. We hebben Jorrit Jouwsma van zijn bedrijf ‘De Duurzame Oplossingbereid gevonden om hier een bijdrage in te leveren.

Van 11:00 tot 12:00u. nodigen we jullie van harte uit in de ‘Kleine Zaal’ van theater ‘De Kampanje’ (ook op het beursterrein) bij de lezing van Jorrit Jouwsma met als thema ‘Duurzaamheid aan boord’. Vanzelfsprekend is er uitgebreid mogelijkheid tot het stellen van vragen. Mochten jullie nú al vragen hebben, dan horen we dat graag per mail, zodat Jorrit er in zijn verhaal gericht op kan ingaan.

Aansluitend op de lezing staat er vanaf 12:30u. voor alle donateurs een smakelijk maritiem lunchbuffet klaar bij de stand van de ‘Schepencarrousel’ in de centrale hal van het beursterrein. Ter plekke is er uitgebreid gelegenheid om met elkaar na te praten en ideeën uit te wisselen.

I.v.m. met de voorbereiding horen we graag uiterlijk vóór 31 oktober as. of je erbij bent die dag. Dit kun je doen door onderstaand formulier in te vullen. Als je inlogt staan jouw gegevens al ingevuld.

Wij zien uit naar een interessante uitwisseling en een gezellig samenzijn.

À la prochaine!
Bestuur Schepencarrousel.